Sastojci : 700 g posne junetine, sečene na štapiće od 1/2 cm , 2 kašike brašna , 1/2 kašičice soli , 1/4 kašičice sveže mlevenog bibera , 1 kašika ulja , 3,5 dl juneće supe , 2 dl paradajza sa sokom (iz konzerve) , 1 srednji crni luk, seckan , 1 čeno belog luka, fino seckano , 1 velika zelena paprika, isečena na trake , 1-1/2 kašičice Worcestershire sosa
Priprema : Uvaljajte meso u mešavinu brašna, soli i bibera. Ugrejte ulje u tiganju, propržite meso sa svih strana i procedite sav višak masnoće. Dodajte supu, paradajz i crni i beli luk. Poklopite i kuvajte oko 1 sat dok meso ne smekša. Dodajte komade paradajza, papriku i Worcestershire sos, promešajte i kuvajte još 4 do 5 minuta.