Sastojci : 1 šolja vode , 1/2 šolje putera , 1 šolja namenskog brašna , 4 veća jaja ,. Za fil , 2 dl slatke pavlake , 1 kašika nezaslađenog kakaoa , 1 pakovanje pudinga od čokolade , 2,5 dl mleka (2% masti)
Priprema : Zagrejte pećnicu na 220C. Zagrejte vodu i puter dok smeša ne provri. Sklonite sa vatre, dodajte brašno i varjačom dobro mutite dok masa ne počne da se odvaja od ivica šerpe. Dodajte jaja, jedno po jedno sve vreme mešajući dok ne dobijete glatku i svilenkastu masu. Kašikom (ili špricem) vadite krofnice i ređajte ih na podmazan pleh na razdaljinu dvostruko veću od krofnica.
Pecite krofnice 30 do 40 minuta da postanu zlatno rumene boje. Isključite rernu i ostavite ih još 15 minuta u rerni, pa ih izvadite i ostavite da se ohlade.
Dok se krofnice hlade, pripremite fil. U činiji mutite slatku pavlaku i kakao dok masa ne bude čvrsta. Pripremite puding po uputstvu na kesici ali sa 2,5 dl mleka i zamenom za šećer. U ohlađen puding umešajte slatku pavlaku.
Svaku krofnicu nežno presecite na pola (uklonite mekano, nepečeno testo ako je neophodno), napunite filom i poklopite gornjom polovinom. Rashladite u frižideru pre služenja. Uživajte!